Girona

Montilivi no va fallar

El millor ambient. Els aficionats del Girona no van fallar i van animar més que mai l'equip en el primer ple de la temporada a Montilivi, on es va viure l'ambient de les grans nits

Montilivi va embogir. Els sempre temperats aficionats del Girona van estar ahir desconeguts. La transcendència del partit va fer omplir el camp per primer cop en tota la temporada. Que el partit tenia més importància que qualsevol de la temporada regular es notava ja només observant l'ambient als voltants de Montilivi una hora abans del partit. El club va muntar una zona per a fans, amb un castell inflable per a la mainada, i una colla de grallers amenitzava l'espera. Dins l'estadi, pràcticament no va quedar cap forat buit. Ni a la zona reservada a l'afició del Còrdova, que va congregar uns 200 acòlits delerosos de veure el seu equip superar l'eliminatòria. El Girona va informar en la mitja part que 8.913 persones omplien Montilivi.

A la llotja, personalitats de la ciutat no van voler perdre's el partit.
Hi era l'alcaldessa Marta Madrenas. L'exalcalde Quim Nadal, un habitual a Montilivi, tampoc no va fallar, així com la regidora del PP Concepció Veray. També hi van ser els expresidents del Girona, Francesc Rebled, Patxi Otamendi, Quim Boadas i Ramon Vilaró, el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols, i el delegat de la federació catalana a Girona, Jordi Bonet.

L'afició del Girona va respondre més que mai, va animar sorollosament l'equip, va protestar les errades de l'àrbitres va corejar els noms dels jugadors –el de Pere Pons, el que més– i va embogir amb els tres gols del Girona, que jugarà l'eliminatòria definitiva contra l'Osasuna. El Girona continua somiant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)