2a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a 2a divisió A

El Lleida es prepara

Fase d'ascens a 2a divisió A. L'entitat espera vendre totes les entrades que posarà a la venda (12.748) i completar la capacitat del Camp d'Esports en l'anada de l'eliminatòria decisiva

El protocol serà el mateix que en l'eliminatòria passada ja que s'espera un ple al Camp d'Esports. El Lleida es prepara per a l'eliminatòria decisiva, contra el Sevilla Atlético, amb plena il·lusió. El conjunt blau posarà a la venda les 12.748 entrades per al partit d'anada (es disputarà diumenge a les 19 h), com la setmana passada, en què van omplir l'estadi.

El president, Albert Esteve, va descartar ampliar la capacitat de l'estadi. “Ho descartem per seguretat. L'estadi necessita moltes millores, com els accessos, però hem de tenir en compte que queden cinc dies i sabem quines són les nostres limitacions.” Pel que fa al partit d'anada, el Sevilla no va atendre la petició del Lleida de jugar al Sánchez Pizjuan per encabir més seguidors blaus ja que l'estadi està en obres. Així doncs, els seguidors de la Terra Ferma només disposaran de 300 entrades per al partit de tornada. “Veig l'equip en un gran estat de forma, mentalment i esportivament. Ara les finals s'han de guanyar”, va concloure el president, Esteve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)