Girona

“Som dos equips molt intensos”

Pere Pons Migcampista del Girona

El Girona va fer ahir l'últim entrenament a Montilivi abans d'emprendre el viatge cap a Pamplona en autocar. Després de la sessió Pere Pons va atendre els mitjans i va demostrar confiança i ambició amb vista a l'eliminatòria decisiva contra l'Osasuna. “Ens mereixem pujar, ja ens toca, hem arribat a la final després de jugar una pròrroga i ara a veure si podem superar l'Osasuna”, comenta el migcampista de Sant Martí Vell, que aposta per anar a totes tant a casa com a fora: “Primer jugarem a El Sadar, allà l'afició empeny molt i el camp estarà ple, segur que serà un partit molt bonic. Nosaltres anirem a fer un gol i a intentar guanyar, no especularem, hem de sortir amb intensitat i a veure què passa. Després tindrem la tornada a casa, que sempre va bé, i encara més en una eliminatòria. A més, tindrem el suport de l'afició i això ens fa més forts.”

Sobre el fet d'haver descansat un dia menys que l'Osasuna, amb l'afegit de la pròrroga contra el Còrdova, Pere Pons creu que no perjudicarà el seu equip: “Amb tant en joc, el cansament no existeix. Estem recuperats i molt mentalitzats.”

ESTAT FÍSIC I ANÍMIC

“Amb tant en joc, el cansament no existeix. Estem recuperats i molt mentalitzats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)