Girona

Rumb a Pamplona

Tot per l'equip. Uns 450 aficionats viatgen avui a la capital navarresa per donar suport al Girona en el desplaçament més massiu de la temporada

El Girona rebrà el suport directe en el partit d'avui a Pamplona d'uns 450 aficionats, 220 dels quals viatjaran amb els quatre autocars noliejats pel club. La resta d'aficionats ho faran en cotxes particulars. La sortida tindrà lloc a les 9 del matí des de l'estadi de Montilivi. El pla de viatge preveu una aturada per dinar, i s'espera que l'expedició arribi a la capital navarresa entre les cinc i les sis de la tarda. La tornada a Girona es farà just després del partit, que començarà a les vuit del vespre. En l'anada de l'eliminatòria anterior, a Còrdova, no es va organitzar cap autocar a causa de l'alt cost del desplaçament, que era de 90 euros, amb viatge i entrada inclosos. El viatge a Pamplona costa, en canvi, només 30 euros. Aquest serà el desplaçament més massiu dels aficionats gironins aquesta temporada. L'anterior va ser al camp del Llagostera, a Palamós, amb uns 350 aficionats del Girona.

Els 450 aficionats gironins ho tindran complicat per fer-se sentir a l'estadi d'El Sadar, que té una capacitat per a 19.800 espectadors. L'afició de l'Osasuna va esgotar en només quatre hores les 4.000 entrades que es van posar a la venda. Per al partit de tornada ja només queden 600 abonats per retirar la seva entrada. El termini per retirar-la s'acaba avui, i les que quedin es posaran a la venda demà.

Miniestadi, camp favorit

Els aficionats del Girona ja han respost a la crida de l'equip en altres moments d'aquesta temporada. En l'últim partit de la lliga regular, al camp de la Ponferradina, l'equip va tenir el suport de 51 aficionats, que van fer en autocar els mil quilòmetres que separen Girona de Ponferrada i que van poder disfrutar de la victòria amb la qual es va segellar l'accés a la promoció. També contra el Nàstic –el segon desplaçament més fàcil de la temporada, després de Llagostera–, el Girona va tenir el suport de 120 aficionats que van fer el viatge organitzat per les penyes del club.

La temporada passada, en l'anada de la primera eliminatòria de promoció contra el Saragossa, just després de desaprofitar contra el Lugo una ocasió d'or per pujar directament, el Girona va rebre el suport de 136 aficionats a La Romareda. Contra el Llagostera en van ser més de 350, però el desplaçament més massiu va ser el que es va viure al Miniestadi, amb uns 1.500 aficionats. El Barça B, que aquest any no ha jugat a segona A, ha estat tradicionalment l'escenari dels desplaçaments més massius dels aficionats del Girona: fa quatre temporades van ser 1.100 i les dues següents, 500 i 600, respectivament

Movistar l'obre

Movistar +, plataforma de televisió per pagament, ha inclòs l'Osasuna-Girona d'avui en el seu paquet bàsic i l'oferirà a través del Canal #0. Fins ahir estava programat dins el Canal Plus Liga 2, que requereix ser contractat a més a més. D'aquesta manera, Movistar amplia el públic potencial, tot i que el partit només el veuran els seus clients.

ANADA I TORNADA

La sortida serà a les 9 del matí des de Montilivi, i es tornarà a Girona després del partit

MINIESTADI

El camp del Barça B ha estat el desplaçament preferit dels aficionats gironins
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.