2a divisió FEF

Futbol

Fase d'ascens a 2a divisió A

Un filial sense aparences

Fase d'ascens a 2a divisió A. El Lleida tindrà al davant el Sevilla Atlético, un conjunt amb ofici, maduresa i saber estar tot i la joventut de tota la seva plantilla i cos tècnic

El Sevilla necessitava aguantar el 0-1 del partit d'anada i en la primera falta del Logroñés sis jugadors van envoltar l'àrbitre per intimidar-lo i perdre temps. La tendresa no és la característica principal del filial del Sevilla, que reuneix les grans qualitats de tots els equips B però sense la inexperiència inherent.

El Lleida va guanyar l'eliminatòria contra el Madrid Castella perquè va llegir millor els dos partits i va esperar els errors del seu nerviós rival. El resultat va ser immillorable per al conjunt d'Idiakez (4-0 en el global), que ara s'haurà d'enfrontar amb un conjunt del tot diferent. El Sevilla Atlético no té la potència al davant que sí que tenia el filial blanc però, en canvi, és un equip molt més sòlid.

Rocosos

El Sevilla ha estat el tercer equip que menys gols ha rebut en tota la lliga regular, mentre que en la promoció d'ascens només n'ha encaixat un. En aquest sentit, el triangle que formen Diego González, Bernardo Cruz (exjugador del Còrdova, a segona divisió A) i José Antonio Martínez –centrals i mig centre– dificulta molt la circulació interna de l'equip rival. Al darrere, a més, disposa de laterals potents en l'un contra un i amb un porter (Caro) baixet però valent. No només en les sortides sinó també a l'hora de sortir amb la pilota controlada i fins i tot fent filigranes i driblant davanters rivals.

Tot plegat queda amanit amb una part ofensiva en què destaquen Curro, que ha debutat amb el primer equip (quatre partits a primera divisió amb el conjunt d'Emery), i sobretot el davanter Carlos Fernández. El pitxitxi de l'equip (16 dianes) va quedar a un gol de ser el pitxitxi de tot el grup quart gràcies al seu xut potent i a les seves desmarcades al darrere de la defensa.

Així doncs, el Lleida s'haurà d'enfrontar a un rival a qui no li fa res defensar-se, que es col·loca molt bé al seu propi camp i que llegeix amb paciència els partits. Sota la mestria d'un entrenador jove, Diego Martínez (35 anys), que ha treballat amb el primer equip entre els millors, i que està disposat a situar el Sevilla Atlético de retorn a la categoria de plata.

LES XIFRES

53
gols ha marcat
en la lliga regular, amb Carlos Fernández com a estilet (16 dianes).
4
derrotes en tota la temporada
en el sempre exigent grup andalús de la segona B.
15
jugadors
han passat la vintena de partits disputats: la resta, gairebé inèdits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)