2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

Línia directa de Gràcia al Prat

2a divisió B. Fins a set jugadors que Pedro Dólera va tenir a les seves ordres en l'Europa el 2014/2015 podrien formar part del conjunt potablava en el retorn a la categoria de bronze

“Val més boig conegut que savi per conèixer”, deu pensar Pedro Dólera a l'hora de confeccionar la plantilla en el retorn del Prat a segona B. I és que si l'any passat el tècnic pratenc ja es va emportar tres futbolistes en qui confiava de l'Europa al Prat, enguany la història sembla que va pel mateix camí.

Als noms de Putxi, Ignacio i Javi Lara, clau en els esquemes de Dólera tant en el seu darrer curs al Nou Sardenya com enguany al Sagnier, s'hi afegiran, segur, els d'Oriol Dot i Padilla, a més d'Òscar Muñoz, fitxatge ja confirmat i que va jugar a l'Europa uns anys abans. I en els pròxims dies s'hi podria sumar algun home més. “El millor és ja conèixer un jugador per saber com funciona: m'asseguro un vestidor fort i que siguin futbolistes amb nivell suficient”, explica el tècnic, que assegura que estan configurant una plantilla de gran nivell. “El jugador veu, compara i compra..., saben com treballo i que dono la cara quan les coses no van bé”, conclou Dólera per explicar la seva ascendència sobre tants dels seus exjugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)