Girona

futbol

Fase d'ascens a primera

Un entrenament entre partit i partit

Amb tres partits a les cames en només set dies (dijous, diumenge i ahir dimecres), la recuperació dels jugadors per afrontar el quart i definitiu enfrontament de demà dissabte serà essencial. Per castigar com menys millor els futbolistes, el Girona va fer el viatge de tornada de Pamplona en dues etapes: dimecres es van desplaçar fins a Saragossa, on van dormir, i ahir van completar el trajecte fins a Girona, sempre amb autocar.

L'expedició del Girona –Machín va creure convenient que viatgessin tots els jugadors disponibles, 23– va arribar ahir a Montilivi a les dues de la tarda. Els futbolistes van tornar a la tarda a l'estadi, però no pas per entrenar-se, sinó per passar per les mans dels fisioterapeutes i accelerar la recuperació. També van fer banys d'aigua gelada per baixar inflamacions o tractar-se de cops que poguessin haver rebut a El Sadar. En principi no hi va haver cap dany important i tots els jugadors haurien d'estar a disposició del tècnic, fins i tot Aday Benítez, fora de la convocatòria perquè no es va recuperar a temps de l'esforç de l'anterior partit contra el Còrdova.

Pablo Machín dirigirà avui el que serà l'únic entrenament entre el partit d'ahir i el de demà, que probablement sigui molt suau per als futbolistes que van jugar a Pamplona i una mica més intens per als menys habituals i que necessiten més activació per mirar d'adquirir ritme. Des de fa alguns dies, un dels grans temors dels tècnics és evitar riscos entre setmana i que no hi hagi lesions per un excés d'impetuositat en els partidets. Amb el volum de càrrega ja guanyat, la prioritat és que ningú no prengui mal. La sessió d'avui constarà d'una part oberta a tothom (la que es faci a l'annex) i una altra a porta tancada (a Montilivi), on està previst que l'equip assagi l'estratègia.

Concentrats

El Girona seguirà el mateix ritual del partit d'anada de la primera eliminatòria. Machín ha decidit que concentrarà els jugadors per dinar i, després de la xerrada tàctica i de descansar a l'hotel, la plantilla anirà en autocar a l'estadi. L'arribada, se suposa que altre cop amb una rebuda massiva de l'afició, tindrà lloc cap a dos quarts de sis.

EL MATEIX RITUAL

Igual que contra el Còrdova, la plantilla es concentrarà demà al migdia

SENSE FORÇAR

Després de tres partits en set dies, els tècnics prioritzen la recuperació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)