2a divisió FEF

futbol

Fase d'ascens a 2a A

Entre l'ambició i els maldecaps

Fase d'ascens a 2a A. El Lleida confia a mantenir l'excel·lent nivell, tot i que preocupen els problemes físics d'Ivan Crespo, Toño i Manu. Tampoc no agrada l'horari de la tornada (les 11 h)

El Lleida afronta els deu dies més importants de l'última dècada amb l'ambició i la confiança intactes després de la gran exhibició contra el Madrid Castella però amb prudència per la qualitat del rival i també perquè preocupa l'estat físic d'un dels seus homes més importants, el porter Ivan Crespo. El cantàbric és dubte per al partit de diumenge al Camp d'Esports. Dimecres va abandonar l'entrenament amb problemes musculars a la cama esquerra i ahir no va entrenar-se amb la resta de companys. Caldrà veure, tot i això, com evoluciona la lesió i si el porter arriba a temps per a la pròxima cita. Els altres dos jugadors que són dubte són el davanter centre Manu Onwu i el central Toño Vázquez, que continuen sent un gran interrogant.

Més enllà dels problemes físics, l'equip ja sap que s'haurà de sobreposar a un altre factor: l'horari del partit de tornada. I és que el matx és jugarà a les 11 del matí, sota el calor sufocant de l'estiu sevillà. Tocarà, doncs, tenir cura de tots els aspectes en la preparació física de l'equip.

Les entrades volen

L'expectació pel partit de diumenge és tan gran com la de fa quinze dies contra el Madrid Castella. Així, ahir es van tornar a repetir les cues a les taquilles del Camp d'Esports i ja s'han despatxat 10.172 entrades. Hi tornarà a haver un ple històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)