2a divisió FEF

Carregats d'arguments

Fase d'ascens a 2a A. El Lleida rep el Sevilla Atlético en l'anada de l'eliminatòria decisiva, que es jugarà en un Camp d'Esports ple a vessar

Lleida somia perquè té un equip de futbol que fa mesos que li'n dóna arguments. A la Terra Ferma es torna a respirar aquell ambient de futbol que feia dues dècades que no es respirava. Ja són uns quants anys lluny de la Lliga de Futbol Professional, i hi torna a haver ganes de grans partits al Camp d'Esports. És per aquesta raó que en la cita d'aquesta tarda l'estadi s'emplenarà de gom a gom –ahir es va assolir la xifra de 12.269 entrades venudes–, igual que fa quinze dies contra el Madrid Castella. Aquest cop per rebre un altre filial, el del Sevilla, en l'eliminatòria decisiva. Un pes pesant que requerirà tensió i inspiració.

“Ens enfrontem amb un rival que només ha perdut quatre partits”, va remarcar el tècnic Imanol Idiakez, en la prèvia. Tocarà, doncs, mantenir el llistó competitiu mostrat fins ara, tal com afirma l'entrenador blau: “Estem preparats per demostrar el to de les darreres dues eliminatòries, i només pensem a guanyar.” I és que aconseguir un bon resultat en el matx d'avui s'entreveu clau per a les aspiracions dels lleidatans. Els 1-0 contra el Barakaldo i el Madrid Castella són un referent que no està gens malament. Això sí, després de tantes alegries, Idiakez té molt clar que caldrà “saber gestionar l'eufòria amb maduresa i personalitat”.

Per a la cita d'avui, l'entrenador del Lleida té tres dubtes, començant pel del porter Ivan Crespo, que ahir va fer treball al marge, però que hi podria arribar a temps. Si no ho fa, qui ocuparà la seva plaça serà Álex Cobo. Tampoc no està assegurada la presència del punta Manu Onwu ni del central Toño Vázquez, que arrosseguen molèsties físiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)