2a divisió FEF

Futbol

Fase d'ascens a 2a divisió A

Pensant en la remuntada

Fase d'ascens a 2a divisió A. Pocs instants després de la patacada contra el Sevilla Atlético a casa (0-1), els jugadors del Lleida es van conjurar per a la remuntada al Viejo Nervión

Quan va acabar el partit, tot just entrar als vestidors, la xerrada comuna va tornar a fer pujar d'adrenalina la plantilla del Lleida. La plantofada –derrota en l'anada a casa per 0-1– va quedar immediatament en el passat, perquè els crits d'ànim i les abraçades tenien un destí: el partit de tornada de diumenge que ve (11 h) al Viejo Nervión.

Els jugadors del Lleida ja estan mentalitzats per afrontar el partit de tornada contra el Sevilla Atlético i remuntar el gol en contra. “Ja tenim ganes d'anar a Sevilla i jugar el partit. Hem de pensar que amb només un gol ja remuntem l'eliminatòria”, explicava un dels capitans, Raúl Fuster: “Creiem fermament en la remuntada, si no ho féssim ja ni viatjaríem, però hem demostrat en moltes ocasions que el Lleida és capaç d'això i molt més.”

El resultat en contra i sobretot el fet d'encaixar un gol en el partit de casa va ser un cop dur per als homes d'Idiakez. “La sensació és contradictòria, perquè no hem obtingut un bon resultat, però, d'altra banda, ja estem totalment recuperats. És el dia que més crec que la remuntada és possible”, deia, poc després de finalitzar el matx, Àlex Albistegui.

Recurs per Fuster?

Raúl Fuster va veure la tercera groga en la fase d'ascens i es perdrà el partit de tornada. “Hem de valorar si podem posar un recurs contra l'amonestació. En cas que ens el deneguin caldrà donar-ho tot per animar els meus companys i celebrar l'ascens a Sevilla”, afirmava el lateral.

Amenaces al central Molo

El joc subterrani del Sevilla va provocar molta tensió al terreny de joc, i especialment amb el central Molo, que va discutir amb diversos jugadors rivals. Alguns aficionats del Sevilla han amenaçat a través de Twitter el jugador del Lleida. “No tinc cap problema amb la gent de Sevilla, i m'imagino que serà puntual. Estic sorprès perquè hi ha límits que no es poden traspassar”, va dir el jugador a Catalunya Ràdio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)