2a divisió FEF

Aimar Moratalla també s'acomiada del club

2a divisió B. El lateral dret posa fi a set cursos defensant la samarreta del Llagostera, que queda encara més orfe de jugadors franquícia

Amb el capítol d'incorporacions encara sense moviments, el Llagostera va anunciar a través del seu compte de Twitter un nou acomiadament. Aquesta vegada va ser el torn d'Aimar Moratalla, que posa fi a una etapa de set temporades defensant la samarreta del conjunt llagosterenc. Moratalla era l'únic jugador que encara es mantenia a la plantilla des de l'etapa dels gironins a tercera divisió, un dels emblemes del club, fix durant moltes campanyes al lateral dret.

Aimar ha jugat 169 partits, entre lliga i copa, amb el Llagostera, un registre respectable que ha vist disminuïda la progressió en els darrers cursos. En la segona meitat de la campanya 2012/13 i l'inici de la 2013/14, la de l'ascens a segona B, el futbolista de Sant Antoni de Vilamajor va patir una pubàlgia difícil de curar que el va tenir força mesos allunyat dels terrenys de joc. Aquest va ser el període de menys activitat del futbolista, que ha estat un dels homes de confiança del tècnic Oriol Alsina i que s'afegeix a la llista de comiats de companys de fatigues durant diversos anys –Jordi López, Tito Ortiz i Pitu Comadevall tampoc continuaran defensant la samarreta blaugrana.

Aimar Moratalla, com ja ha fet Pitu i com té la intenció de fer Tito, intentarà provar sort a l'estranger. Ampliar nous horitzons i conèixer altres cultures atrau a molts futbolistes, que també tenen l'al·licient de la bonança econòmica dels clubs d'altres països europeus, americans o asiàtics. El defensa, que va arribar amb 22 anys al Llagostera, a tercera divisió i amb dubtes, marxa amb una experiència enriquidora a segona B, segona A i en la copa.

COM A LLAGOSTERENC

169
partits
ha jugat Aimar, entre lliga i copa, amb el Llagostera competint a 3a divisió, 2 divisió B i 2a A.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)