Girona

Les reformes, per fases

A Montilivi. L'Ajuntament de Girona assumeix actuacions pendents a l'estadi, però començarà per la instal·lació de lavabos a la zona de preferent i l'adequació de les taquilles

Sense ascens a primera divisió, no hi haurà cap reforma exigida per la Lliga de Futbol Professional a Montilivi. De tota manera, tant l'Ajuntament com el club tenen previst fer-hi algunes actuacions menors, ja programades, i aprofitaran el parèntesi de la competició per posar-s'hi.

L'Ajuntament té assumit que hi ha actuacions pendents en diversos àmbits, però en una primera fase només se centrarà en dos. Hi ha prevista i pressupostada la instal·lació de lavabos a la zona de preferent, per respondre a una reivindicació habitual dels aficionat d'aquell sector. L'altra actuació imminent per part de l'Ajuntament és l'adequació de les taquilles. Fins ara, el club ven les entrades en uns mòduls prefabricats, situats entre el camp annex i el pàrquing d'accés a tribuna.

L'Ajuntament també és conscient que hi ha millores pendents tant a la zona de vestidors com a les cabines de premsa, amb una capacitat menor a la necessària en partits ordinaris de segona A, i ínfima en els de tanta rellevància que s'han viscut a Montilivi. Aquestes obres, però, no estan incloses en el pressupost d'aquest any, i s'hauran de preveure per al del 2017.

Al marge de les actuacions de l'Ajuntament, el club ha decidit fer un rentat de cara als vestidors, per on passaran el fuster, el paleta i el pintor.

MÉS ENDAVANT

El consistori no té en el pressupost les millores a les cabines de premsa i els vestidors

AL MARGE

El Girona ha decidit pel seu compte fer un rentat de cara als vestidors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)