2a divisió FEF

Concentrats des de dijous

Fase d'ascens a 2a divisió A. El Lleida viatjarà a Sevilla quatre dies abans del partit per fer una petita estada i aclimatar-se a les condicions que es trobarà diumenge (11 h)

El Lleida continua la seva preparació per al partit definitiu per ascendir a segona divisió A contra el Sevilla Atlético. Amb l'objectiu d'adaptar-se al màxim a les condicions que es trobarà el dia de partit, el conjunt blau concentrarà la seva plantilla quatre dies abans de la disputa del partit a terres andaluses.

Com que diumenge al matí s'esperen temperatures properes als 30 graus, el cos tècnic del Lleida es vol entrenar i preparar el partit en condicions molt similars a les que es trobarà al Viejo Nervión. Per això el Lleida viatjarà demà cap a Sevilla, on s'entrenarà a l'estadi Felipe del Valle del municipi San José de la Rinconada, a 15 quilòmetres de Sevilla. Allà farà tres sessions d'entrenament: la mateixa tarda de l'arribada, el divendres al matí i el dissabte al matí. La idea de l'entitat era fer els entrenaments a la ciutat esportiva Luis del Sol, on s'entrena el Betis, però les tasques de replantament de la gespa dels diversos camps de futbol impossibiliten que ningú s'hi pugui exercitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)