2a divisió FEF

Futbol

Fase d'ascens a segona A

Carregats d'esperança

Fase d'ascens a 2a A. La plantilla del Lleida va marxar ahir a Sevilla amb la consigna que capgirar el 0-1, atès el caràcter del bloc, és possible

El Lleida va agafar ahir al matí l'autocar que l'ha portat a Sevilla amb l'esperança de capgirar una eliminatòria que té molt complicada després de la derrota que va encaixar diumenge passat al Camp d'Esports (0-1). Caldrà fe, perquè, més enllà del resultat, el nivell que el Sevilla Atlético va mostrar en el partit d'anada, juntament amb les seves estadístiques al Viejo Nervión, fan que l'empresa de la remuntada sigui complicadíssima. Des de la plantilla, però, hi ha confiança. El fet que l'equip s'hagi alçat de tots els contratemps que ha sofert aquesta temporada, que no en són pocs, ja que el Lleida es va classificar per al play-off tot i acumular mesos d'impagaments, fan que el missatge amb què es viatja a Andalusia sigui positiu.

“Ens deixarem tot el que tenim a dins i estic convençut que, tot i la dificultat que hi ha, superarem aquest repte, que és l'últim”, afirma el tècnic dels blaus, Imanol Idiakez, que elogia els seus pupils: “Aquest equip està ple d'herois i no ens queda cap més remei que no sigui pujar de manera heroica. Faria justícia al que som.” L'entrenador basc, d'altra banda, va parlar de com s'ha d'afrontar una cita en què es parteix amb desavantatge, i creu que això fins i tot simplifica les coses. “Altres resultats en l'anada potser et fan especular, però nosaltres tenim clar que hem de sortir a guanyar, l'escenari és més senzill”, diu Idiakez, que afirma que té l'equip “mentalitzat per a la cita des de diumenge passat”.

Dos estils i la calor

Tot i que el 0-1 en contra de l'anada condiciona inqüestionablement, Idiakez creu que la filosofia dels dos equips no canviarà gaire. “Sempre sortim a guanyar, així que haurem de fer allò que fem cada setmana”, exposa el preparador, que té clar el rival que s'espera: “Concedeixen poc perill i, tot i ser joves, juguen bé amb els tempos.” El tècnic del Lleida, que afronta el seu últim partit a la banqueta abans de marxar a Xipre, també creu que caldrà sobreposar-se a la calor, ja que el partit es juga a les 11 del matí: “La temperatura condicionarà molt i és important arribar bé als últims minuts. Aquest sí que és un factor que ens afectarà tots dos.”

LES FRASES

Tinc la sensació que aquest equip està ple d'herois i no ens en queda cap més remei que pujar de manera heroica. Faria justícia al que som
Estem convençuts que, tot i la dificultat que hi ha, superarem aquest repte, que és l'últim
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA

Tots a punt menys Raúl Fuster

Idiakez podrà disposar de gairebé tots els seus homes amb vista a la cita de diumenge. L'única baixa és la del lateral Raúl Fuster, que haurà de complir el partit de sanció. Ivan Crespo ja està recuperat i Toño Vázquez i Manu Onwu, baixes les darreres setmanes, jugaran si és necessari. Estan millor i la importància de la cita s'ho val, tal com va dir el tècnic: “Anirem a totes, perquè ara sí que és l'últim parit. Això sí, valorarem també si les condicions dels dos jugadors són les òptimes per afrontar un partit d'aquest nivell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)