2a divisió A

Rafa García, un any més

Reus. El conjunt roig-i-negre tanca el capítol de renovacions amb la continuïtat del migcampista per a la propera temporada

El Reus ha complert l'últim objectiu, en matèria de renovacions, que li quedava. El conjunt roig-i-negre va segellar ahir la continuïtat del migcampista Rafa García, que signa per a la propera temporada.

“Estic content de poder tornar a vestir la samarreta roig-i-negra, després d'aconseguir l'objectiu que tots ens havíem marcat aquest any”, va assegurar García que va ser una part important de l'ascens a segona A: 1.583 minuts repartits en 27 partits. García és un jugador amb experiència a segona A, ja que abans de fitxar pel conjunt del Baix Camp va militar a l'Alavés, el Lugo, el Xerez i el Rayo Vallecano. “Tinc moltes ganes de començar una pretemporada que ens permetrà seguir fent història”, va admetre.

LES REACCIONS

Estic content de poder tornar a vestir la samarreta roig-i-negra, després d'aconseguir l'objectiu que tots ens havíem marcat
Tinc moltes ganes de començar una pretemporada que ens permetrà seguir fent història
Rafa García
migcampista del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)