Girona

Amb voluntat de créixer

La master class de Pep Guardiola, encara sense data, serà una de les grans atraccions del campus d'estiu del Girona, que va arrencar ahir a les instal·lacions de Torres de Palau i que rebrà també la visita de diversos jugadors de primer nivell, Pablo Machín i futbolistes del Girona. El club ha unit esforços amb els arbuciencs Jordi Guerrero (segon entrenador del primer equip) i Carles Planchart (ajudant de Guardiola al Manchester City), que ja tenen experiència en l'organització de campus. “Entre tots, hem fet un pas endavant”, va comentar el president, Delfí Geli. “El futbol de base és molt important en el nostre projecte, i el campus és una manera més de créixer, de fer un club cada vegada més gironí i més gran”. Planchart va qualificar de “doble alegria” la vinculació del campus amb el Girona. “Al club li permet acostar-se a la mainada. I a nosaltres ens permet créixer i tenir més repercussió”, va assenyalar l'arbucienc.

Amb èxit de participants –“hem hagut d'aturar la inscripció d'algunes setmanes molt carregades”, va dir Guerrero–, el campus es fa entre el camp de Torres de Palau i el del Servei d'Esports de la UdG. L'anhelada ciutat esportiva permetria fer un salt, també en el campus. “La voluntat és fer un campus més gran i més ben fet, que podrà créixer quan tinguem millors instal·lacions”, va admetre Geli. El campus s'allarga fins al 29 de juliol.

AMB AL·LICIENTS

El campus del Girona, amb èxit d'inscrits, rebrà Pep Guardiola i jugadors d'elit

EL PRESIDENT

“La voluntat és fer-lo més gran quan tinguem instal·lacions millors”, diu Geli
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)