2a divisió A

Marc Crosas apunta cap al Tenerife

2a divisió A. El migcampista gironí tancarà una llarga etapa a l'estranger de més de vuit anys. El seu últim equip ha estat el Cruz Azul mexicà

Marc Crosas torna al futbol estatal, concretament al Tenerife, club amb el qual el migcampista bescanoní té un principi d'acord per jugar a segona A la temporada vinent. D'aquesta manera, Crosas deixarà enrere una llarga etapa a l'estranger de més de vuit anys, una aventura que va començar el gener del 2008 quan va abandonar el Barça (va arribar a debutar amb el primer equip) per jugar a l'Olympique de Lió com a cedit. Llavors, un cop finalitzada la seva relació amb el club francès, el mig va decidir continuar la seva carrera esportiva lluny de casa, primer a Escòcia (Celtic de Glasgow), després a Rússia (Volga Nizhny Novgorod) i finalment a Mèxic (Santos Laguna, Leones Negros de la Universidad de Guadalajara i Cruz Azul, el seu últim club). Ara, Crosas, que tot i estar lluny sempre ha mostrat un gran sentiment català i independentista, ha decidit tornar.

UN AVENTURER

6
equips
estrangers: Olympique de Lió, Celtic, Volga Nizhny Novgorod, Santos Laguna, Leones Negros U.G i Cruz Azul.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)