Girona

“Obligats” a entendre's

A punt. Eloi Amagat, a qui ahir va expirar el contracte amb el Girona, veu molt a prop l'acord per encetar la seva vuitena temporada a Montilivi

El contracte d'Eloi Amagat amb el Girona expirava el 30 de juny. Avui, per tant, el migcampista no pertany al club. Però, si no hi ha cap daltabaix, el gironí començarà la seva vuitena temporada –la cinquena seguida– a Montilivi. “Me n'he mantingut una mica al marge, però sembla que ja està tot d'acord. Ho tenim ben encaminat”, va reconèixer ahir el migcampista, que no s'ha vist mai fora del Girona. “Al final, des de fa temps, el club ja em va transmetre que volia que hi sigués, que comptaven amb mi. I com que la meva intenció ha estat sempre continuar, gairebé estàvem obligats a entendre'ns. Totes dues parts teníem el mateix objectiu.” El més probable és que la vinculació d'Eloi amb el Girona s'allargui dues temporades més, fins al juny del 2018.

Eloi sempre ha prioritzat quedar-se al Girona. “De possibilitats de sortir, sempre n'hi ha, i més ara que està de moda marxar a l'estranger. Però sempre vaig transmetre al meu representant que això és casa meva i que, per poc que pogués, volia continuar. Quan estàs bé i et sents valorat, no només pel club sinó per tothom, no cal canviar res. Fa uns anys vaig haver de marxar, vaig voltar molt i vaig treballar per poder quedar-me al club de la meva ciutat, que és on he volgut estar sempre.” El jugador, de 31 anys, és un dels més veterans al vestidor i assumeix la competència que hi haurà al mig del camp, amb la continuïtat de les peces del curs passat i l'arribada de Portu. “Segur que no només al mig, on ara n'hi ha més, sinó que en totes les posicions hi haurà una competència brutal. No tinc cap dubte que el club està fent una aposta forta i que formarà un equip tant o més competitiu que el que teníem”. El gironí, tot i “patir moltíssim” la decepció contra l'Osasuna, és optimista: “Les he viscut de tots colors, i aquesta és la temporada més estable, la que sembla que el club ha fet un pas important per créixer definitivament. Estic convençut que poder fer el pas a primera és a prop.” Eloi, si no hi ha res inesperat, començarà a suar el dia 22 a Montilivi.

EL PROTAGONISTA

Fa temps que el club ja em va dir que em volia, i la meva intenció sempre ha estat continuar. Tot està ben encaminat
No he amagat mai que això és casa meva. Quan estàs bé i et sents valorat, no només pel club sinó per tothom, no cal canviar res
Les he viscut de tots colors aquí, i aquesta és la temporada més estable. Poder fer el pas a 1a és a prop
Eloi Amagat

Felipe vol esperar el Girona tot i la insistència del Llagostera

Com a Eloi, a Felipe Sanchón també se li acabava el contracte amb el Girona ahir. El barceloní, que ha tancat la seva quarta temporada seguida a Montilivi –de la tercera etapa–, ha perdut en la segona volta el protagonisme que havia tingut sempre com a blanc-i-vermell. Tot i això, el club pensa fer-li una oferta perquè considera que, amb 34 anys, té encara recorregut. La voluntat de Felipe sempre ha estat continuar, i és per això que prefereix esperar amb la idea que les negociacions amb el Girona arribin a bon port que no pas centrar-se en altres propostes. En aquest sentit, el Llagostera és un dels clubs de segona B que més interès ha posat en el jugador esquerrà. El club d'Oriol Alsina, però, ha vist que el jugador rebutjava la seva oferta.

Felipe va acumular 28 gols en les tres temporades anteriors però ha tancat l'última –inactiu des del 24 de gener– sense veure porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)