Girona

Mata segueix Becerra i fitxa pel Valladolid

Girona. El davanter, tal com va fer Becerra fa una setmana, accepta l'oferta del club castellà després de dues temporades a un bon nivell a Montilivi

La sortida de Mata del Girona estava cantada i ahir es va confirmar quan el Valladolid va anunciar el fitxatge del davanter per a les dues temporades vinents. D'aquesta manera Mata tanca una etapa de dos anys al Girona en els quals ha ofert un bon rendiment, com ho demostren els 21 gols en 82 partits que ha marcat entre lliga, copa i play-off d'ascens. El madrileny ha tingut una participació important amb Pablo Machín d'entrenador, alternant etapes de titularitats indiscutibles amb altres de més ostracisme. Amb el segon ascens frustrat d'aquesta temporada, però, Mata canviarà d'aires a la recerca de nous objectius, una decisió que l'atacant ja feia temps que tenia presa. De pretendents no li n'han faltat, i és que Mata ha pogut triar entre diferents ofertes de segona A, i s'ha decantat finalment per la del Valladolid de Paco Herrera. Allà coincidirà amb Isaac Becerra, que fa una setmana també va deixar Montilivi per anar a Pucela. Amb els fitxatges de Becerra i Mata, el Valladolid ja n'ha fet sis per a la temporada vinent (els altres són Ángel, Guitián, Etxeberria i Luismi).

Caldrà moure fitxa

El Girona està més calmat que no pas el Valladolid quant a noves incorporacions. Tot i això, la direcció esportiva del club gironí, encapçalada per Quique Cárcel, continua treballant en la confecció de la nova plantilla. Pel que fa a la davantera, la marxa de Mata i les més que probables de Rubén Sobrino i Jairo obligaran el Girona a moure fitxa en la parcel·la ofensiva, en què de moment només tenen contracte Cristian Herrera i Dejan Lekic, a més del Jove Joel Arimany.

BON RENDIMENT

2
temporades
ha jugat Mata al Girona, en què ha acumulat un total de 21 gols en 82 partits

FALTEN RECANVIS

La marxa de Mata i les probables de Sobrino i Jairo obliguen el Girona a fitxar en atac

COBEJAT

L'atacant fa temps que va decidir canviar d'aires i tenia diverses ofertes de 2a A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)