Girona

Dels més tardans

Girona. L'equip, que va abaixar la persiana quinze dies més tard que la majoria de rivals, també trigarà més a posar-s'hi. El Llevant ja ho fa demà

Amb el començament de lliga programat per al cap de setmana del 20 i 21 d'agost, el Llevant serà el primer equip de segona A que començarà la pretemporada. Dos equips més, l'Alcorcón i el Getafe, també s'hi posaran la setmana que ve. El Girona, en canvi, serà dels que trigaran més a fer-ho. De fet, no hi ha cap equip que hagi confirmat un començament de pretemporada tan tard com el Girona –té el primer entrenament el divendres 22–, per bé que tant el Sevilla Atlético com el Cadis, els últims de tancar la competició –tot just diumenge passat–, encara no han fet públic quan arrencaran.

El Girona no tindrà les cinc setmanes completes que habitualment mira de programar abans del primer partit de lliga, però ha volgut prioritzar tenir un mes de descans després d'acabar de competir tan tard, el 19 de juny. Els equips que eren a segona A el curs passat i que no van participar en la fase d'ascens van acabar la feina quinze dies abans. I els que han baixat de primera no competeixen des de mitjan maig. El Nàstic i el Còrdova, que també van lluitar per l'ascens a primera però van caure en la primera eliminatòria, hauran tingut un període de descans molt similar a l'equip de Pablo Machín.

Citats el dia 20

Tot i que el primer entrenament serà el 22 de juliol, els jugadors del Girona estan citats dos dies abans a Montilivi, perquè hauran de començar a sotmetre's a les proves mèdiques i físiques habituals de cada estiu. L'equip no trigarà a marxar cap a Manchester, on farà entre el 25 i el 31 de juliol l'estada de pretemporada, a la ciutat esportiva del City. A Anglaterra, el conjunt blanc-i-vermell té programats els dos primers partits de preparació, contra el filial del Manchester City –la idea és jugar el dimecres 27– i al camp del Blackburn Rovers, el dissabte 30.

4 de juliol
Llevant
Últim partit: 15 maig
6 de juliol
Alcorcón
4 de juny
Getafe
15 de maig
11 de juliol
Elx
4 de juny
Osca
4 de juny
Lugo
4 de juny
Mallorca
4 de juny
Mirandés
4 de juny
Oviedo
4 de juny
Rayo Vallecano
15 de maig
Reus
8 de juny
Tenerife
4 de juny
UCAM Múrcia
8 de juny
Valladolid
4 de juny
12 de juliol
Nàstic
11 de juny
Saragossa
4 de juny
13 de juliol
Almeria
4 de juny
Numància
4 de juny
14 de juliol
Còrdova
12 de juny
22 de juliol
Girona
19 de juny
Per confirmar
Cadis
26 de juny
Sevilla Atlético
26 de juny
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)