Girona

Jairo, cedit al Numància

Jairo Morillas, que la temporada passada va marcar sis gols amb el Girona (un cada 198 minuts, percentatge només superat per Dejan Lekic, que en va fer un cada 163 minuts), jugarà el curs 2016/17 en el Numància. El davanter sevillà no es desvincularà de l'Espanyol, amb el qual té contracte fins al 2018. El club barceloní, però, ha optat ja d'entrada per una altra cessió veient que les possibilitats que Jairo es quedés al primer equip no eren reals, malgrat que el davanter va jugar tres partits a primera la temporada 2014/15 (aquell curs va quedar pitxitxi de segona B amb l'Espanyol B amb 17 gols).

Jairo ha estat aquest curs passat un dels grans damnificats de Pablo Machín. Va tenir un paper força protagonista en la primera volta (18 partits, 986 minuts i 6 gols), però va desaparèixer pràcticament del mapa en la segona, en què va tenir una participació residual (6 partits, 205 minuts i cap gol). L'aterratge de Lekic i de Cristian Herrera i la recuperació de Sobrino el van deixar al marge de la resta: no va jugar cap minut en els deu últims partits ni en el play-off.

EL DIA I LA NIT

Va jugar divuit partits en la primera volta (6 gols) i sis en la segona (0 gols)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)