2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El repte de Solivelles

2a divisió B. El novell tècnic arlequinat agafa l'equip amb un pressupost inferior al de la temporada passada però amb un objectiu superior: jugar la promoció d'ascens a segona A

Després del daltabaix que va suposar la no-continuïtat del projecte de Javi Pérez –a qui havien donat les claus del projecte fa un any–, el Sabadell va prendre la decisió de continuar confiant en la base i nomenar José Solivelles nou entrenador. El tècnic arriba al primer equip havent passat pel cadet, el juvenil i el filial i ara haurà de comandar l'equip a segona B en una situació complicada. Els arlequinats tindran menys diners per competir, però s'han posat com a repte acabar entre els quatre primers. Enmig d'aquesta utopia, Solivelles compleix el somni de continuar progressant com a entrenador.

Solivelles ha estat sempre un home de la màxima confiança de Javi Pérez, el director tècnic que va ser la pedra inicial del projecte de Reguant i que en un any ha estat apartat de les seves funcions fins que se l'acomiadi properament. Però l'entrenador rubinenc ha decidit continuar al club, tot i la marxa del seu mentor, per l'oportunitat personal que li suposa. “Si jo sóc aquí, és per Javi Pérez. Per això li vull donar les gràcies per tot el que ha fet per mi”, va dir ahir l'entrenador arlequinat en la presentació. “El consell m'ha mostrat sempre una màxima confiança i jo, en aquest sentit, intento separar les dues coses: el meu agraïment al Javi és màxim i d'altra banda afronto aquest repte amb la màxima il·lusió”, va dir.

Feina per fer

El Sabadell continua desentrellant la confecció de la plantilla, molt vinculada a les negociacions amb els jugadors que tenen contracte. El club vol reduir la massa salarial d'un grapat de jugadors que tenen contracte per al curs vinent (Agustín, Craviotto, Juanjo Ciércoles, Viale o Forgas, entre d'altres) i s'està reunint amb els seus representants, per bé que aquesta negociació pot derivar en alguna rescissió. “Es tracta més aviat d'un tema de club que no pas meu perquè hi ha implicacions econòmiques”, va explicar ahir Solivelles, que diu que no té por pel fet que el Sabadell vagi endarrerit en la planificació de la plantilla: “Això no vol dir que no tinguem coses pensades, no estem en el punt inicial del camí.”

L'entrenador no és tan ambiciós com el president, que en una compareixença pública va afirmar que el club havia de lluitar per la promoció d'ascens. “El nostre objectiu serà guanyar els 38 partits. No podem pensar en objectius a llarg termini –va explicar–. Tots sabem que la situació és austera però la meva feina és fer que això es noti al mínim possible.”

LES REACCIONS

Persegueixo un somni, que és dedicar-me professionalment a ser entrenador. Aquest és un pas important per a mi
Volem solucionar les situacions amb jugadors que econòmicament no encaixen
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
No tinc por pel que fa a la planificació de l'equip. Ja tenim algunes idees pensades
José Solivelles
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)