2a divisió FEF

Amenaça esvaïda

2a divisió B. El Llagostera podrà jugar al municipal Palamós-Costa Brava després d'arribar a un acord verbal amb la FEF per aconseguir la cautelar de moment per una temporada

Finalment, el Llagostera podrà jugar al municipal Palamós-Costa Brava la temporada vinent a segona divisió B. Després d'una setmana convulsa en què, de cop i volta i sense esperar-ho, la FEF els va instar a tornar a jugar al municipal de Llagostera després del descens de categoria, el club blaugrana ha aconseguit arribar a un acord verbal amb la federació per obtenir la cautelar i jugar un any més a Palamós. L'acord encara no és oficial, però en els pròxims dies el club espera rebre la notificació definitiva de la FEF.

La solució a la qual s'ha arribat és tan efectiva com d'urgència. Per evitar jugar a Llagostera, el club blaugrana presentarà un recurs al·legant alguna impossibilitat per jugar al municipal i demanarà disputar els partits a Palamós. Posteriorment, la FEF donarà el vistiplau al club, i el Llagostera podrà jugar allà on vol. Aquesta gestió, que es farà els pròxims dies i permetrà al Llagostera jugar aquesta temporada a Palamós, està previst que es repeteixi els pròxims cursos sempre que es mantingui l'acord amb Palamós. A més, si es torna a aconseguir l'ascens a segona A, el trasllat haurà de ser obligatori per jugar en un estadi que compleixi la normativa. Tot i que el club mai no ha perdut la calma i s'ha mantingut optimista, les negociacions amb la FEF han estat més dures del que s'esperava, i fins i tot la federació catalana, amb el president Andreu Subies al capdavant, s'ha implicat en les converses. Un cop resolt, el Llagostera ha evitat un canvi de casa que hauria suposat un gran inconvenient en la preparació de la temporada vinent.

LA SOLUCIÓ

El Llagostera al·legarà la impossibilitat per jugar al municipal i la FEF acceptarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)