Girona

futbol català

girona

La renovació d'Eloi, imminent

Acord. El club i el migcampista gironí ja tenen l'entesa perfilada des de fa dies i només falta firmar el contracte que lligarà el futbolista per dues temporades més. La medul·lar, però, tindrà alteracions en forma de sortides

Tècnicament, Eloi Amagat no és jugador del Girona perquè encara ha de signar el contracte que el vincularà les dues properes temporades al club de Montilivi, però el migcampista és un dels que té el lloc garantit en la plantilla 2016/17. L'entesa és definitiva des de fa dies i Eloi passarà a ampliar una llista de migcampistes que en els propers dies es desinflarà perquè en l'esquema de Machín (juga amb tres futbolistes al mig) no hi ha lloc per a tants jugadors –a banda d'Eloi, hi ha set futbolistes més en aquesta demarcació– i el Girona se n'haurà de desprendre d'algun.

El gran perill seria que marxés Pere Pons, però la seva clàusula de llibertat (supera els dos milions) fa que la llarga cua d'interessats en el de Sant Martí Vell probablement acabin desistint. A banda d'Eloi i Pons, el Girona té lligats Granell, Rubén Alcaraz, Borja García, Pol Llonch, Vivi i Portu, aquest últim fitxat de l'Albacete. Tot apunta que les portes estaran obertes per a Pol Llonch, que ja va tenir ben poc protagonisme (11 partits) amb Machín el curs passat. També s'haurà de veure si el tècnic dóna una mica més de protagonisme a Rubén Alcaraz (25 partits) i quin paper tindrà Vivi després del seu productiu pas per l'Hèrcules, on va acabar com a titular i va disputar la fase d'ascens per pujar a segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)