2a divisió A

L'inici d'un any històric

Reus. L'equip roig-i-negre comença a entrenar-se per preparar el debut a segona A. Natxo González confia en la columna vertebral de l'ascens, reforçada per guanyar nivell i experiència

El Reus més històric ja sua. L'objectiu somiat de l'ascens a segona A es va convertir en realitat fa poc més d'un mes, una realitat que ahir va començar a prendre forma, es va començar a palpar. Les celebracions, l'eufòria, l'evocació del que vindrà, tot queda enrere i ara la cosa ja va de debò. Dos entrenaments, un de matinal i un altre a la tarda, al complex esportiu Futbol Salou, van donar ahir el tret de sortida de la pretemporada de l'equip roig-i-negre, la que ha de servir per preparar el debut en la categoria de plata del futbol estatal.

Natxo González dirigeix una plantilla que, de moment, té sis cares noves: el central Atienza, el lateral esquerre Migue i els atacants Jorge Díaz, Máyor, Querol i Macky Chrisantus. Amb els deu jugadors que ja mantenien contracte i les quatre renovacions recents –Olmo, Édgar Hernández, Rafa García i López Garai–, són vint ara mateix els futbolistes sota les ordres del tècnic vitorià, a més d'alguns jugadors del filial, com ara Jordi Oribe, Marcel Meseguer i Adri Arjona, que fan la pretemporada amb el primer equip. Per completar la plantilla, en què la columna vertebral de l'ascens tindrà una gran importància, el club reusenc ha de fitxar, com a mínim, un lateral dret –per suplir la marxa recent de Cassama al Rio Ave portuguès–, un central i un mig centre. No es descarta, però, que s'apuntali alguna altra demarcació, com ara la porteria i la davantera.

Porters
Edgar Badia i Aitor Embela.
Defenses
Alberto Benito, Moyano, Olmo, Atienza (Hèrcules), Ángel i Migue (Racing).
Migcampistes
Ramon Folch, López Garai i Rafa García.
Atacants
Ricardo, Vitor, Jorge (Saragossa), Carbia, Haro, Máyor (Alcorcón), Querol (Llagostera), Edgar i Chrisantus (AEK).

MOVIMENTS

El Reus ha fet sis fitxatges i encara en falten tres o quatre, sobretot al mig i al darrere

Pretemporada lluny de l'estadi

El Reus no podrà exercitar-se aquest estiu al seu estadi, ja que s'hi estan fent les obres per canviar la gespa i els sistemes de reg i de drenatge. L'objectiu és millorar les condicions del terreny de joc de cara al debut a segona A, però també amb vista als Jocs del Mediterrani de l'any que ve. L'estadi també és objecte d'altres reformes puntuals per adaptar-lo a les exigències de la Lliga de Futbol Professional. Per això el Reus s'entrenarà a Salou, farà una estada a Rialp (del 17 al 22 de juliol) i afrontarà tots els amistosos a camp contrari. El primer serà el 23 de juliol a Ascó i, posteriorment, jugarà contra el Vilafranca (30 de juliol), el Mestalla (3 d'agost), el Barça B (6 d'agost), el Lleida (10 d'agost a Salou) i el Llagostera (13 d'agost).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)