Girona

Pol Llonch, cedit al filial del Granada

Fet. El mig, que va jugar poc i tenia molta competència, es va integrar ahir a l'equip, on va retrobar el tècnic Lluís Planagumà

El Granada B, que competirà en el grup quart de segona B, va començar ahir al matí la pretemporada amb Pol Llonch com una de les novetats de l'equip. A Llonch li queda una temporada de contracte amb el Girona, que ha vist en la sortida una bona solució per a un jugador que havia tingut molt poques oportunitats la temporada passada i que feia la sensació que encara li costaria més en la següent, a causa de la competència al centre del camp de Pablo Machín.

Pol Llonch, fitxat l'estiu passat, va participar només en onze partits de lliga (414 minuts), un bon grapat dels quals com a alternativa improvisada al carril dret. En tota la segona volta, Llonch només va jugar l'últim quart al camp del Saragossa (0-3). Era l'estrena del jugador a segona A, després d'haver destacat a l'Hospitalet i haver fet un paper molt regular a l'Espanyol B, el curs 2014/15. Precisament, el migcampista torna a coincidir a Granada amb Lluís Planagumà, que el va dirigir a l'Espanyol i que aquest estiu ha canviat el filial blanc-i-blau pel del Granada.

En el club andalús, que ha canviat de propietaris, han delegat la gestió esportiva al grup de Pere Guardiola. Des d'aleshores, és la segona operació entre el Girona i el Granada, després de l'arribada a Montilivi del central Juanpe, un cop desvinculat del conjunt andalús.

LA PARTICIPACIÓ

414
minuts
repartits en 11 partits va jugar Pol Llonch en la seva estrena a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)