2a divisió A

Futbol

segona divisió a

Álex Albístegui reforça la medul·lar roig-i-negra

Reus. El migcampista del Lleida, sempre una peça molt cobejada en el mercat de segona B, tindrà una oportunitat en el futbol professional al conjunt de Natxo González

Poques persones hi havia més convençudes de l'ascens amb el Lleida que Álex Albístegui. El migcampista finalment no ho va poder aconseguir amb l'equip que havia liderat des de feia dues temporades, però finalment sí que tindrà la recompensa després de molts anys voltant per la segona B. El Reus li donarà aquesta oportunitat ja que ahir es va confirmar el seu fitxatge, amb un contracte d'un any.

La trajectòria d'Albístegui, plenament reeixida en el grup basc de la segona B i rematada amb un pas immillorable per Lleida, feia que el jugador fos una de les peces més buscades del mercat. El conjunt blau, sense anar gaire lluny, somiava poder renovar-lo per a la temporada que ve, però no ha estat possible ja que amb 29 anys era el moment per al jugador de fer el salt al futbol professional. Serà, doncs, la primera experiència del migcampista en la LFP ja que, tot i haver debutat amb el primer equip de la Real Sociedad en la temporada 2009/10, Albístegui s'ha convertit en una assegurança de vida en qualsevol equip de la categoria de bronze. Des del 2010, només en una temporada (al Logroñés, amb 27) ha baixat dels 30 partits disputats.

Amb l'arribada de la quarta adquisició, el Reus ha reforçat una línia, la del mig del camp, que necessitava efectius. En el doble pivot, doncs, competirà amb Ramon Folch, López Garai i Rafa García –tots ells en la plantilla del curs passat– per un lloc en l'onze. Ara el repte per als roig-i-negres és l'arribada de defenses. Encara queden quatre fitxes per completar les 25, però el Reus necessita, com a mínim, un lateral dret i un defensa central per tenir doblades les posicions al darrere.

CONTRACTE

Álex Albístegui i el Reus han acordat una vinculació per una temporada
Álex Albístegui Revilla
Eibar, 1-7-87 (29 anys)
Demarcació:
migcampista
Alçada:
1,87 m
Pes:
75 kg
FORMACIÓ
Real Sociedad
TRAJECTÒRIA
06/07
Eibar (2a B)
1 p., 0 g.
07/08
R. Sociedad B (2a B)
18 p., 0g.
08/09
Eibar B (3a)
09/10
R. Sociedad B (3a)
09/10
R. Sociedad (1a)
1 p., 0 g.
10/11
Eibar (2a B)
35 p., 4 g.
11/12
Logroñés (2a B)
27 p., 0 g.
12/13
Real Unión (2a B)
36 p., 2 g.
13/14
Toledo (2a B)
38 p., 7 g.
14/15
Lleida (2a B)
34 p., 6 g.
15/16
Lleida (2a B)
36 p., 1 g.

OPORTUNITAT

Des del 2010, el migcampista ha estat una assegurança en equips de segona

MÉS REFORÇOS

El Reus necessita un lateral dret i un central per tenir les posicions doblades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.