Girona

Álamo, amb la porta oberta

Assenyalat. El fitxatge de Cifu podria accelerar la sortida del jugador canari, ben poc adaptat a l'exigència del carril

L'arribada de Cifu és un senyal més que Javi Álamo té cada cop la porta més oberta per deixar Montilivi. El jugador canari, una de les apostes principals l'estiu passat, no es va adaptar a l'exigència del carril i va oferir un rendiment molt per sota de les expectatives. El curs passat jugava a Montilivi com a cedit pel Saragossa, però amb un compromís de compra per part del Girona, que el té lligat per una temporada més, fins al juny del 2017. El club sempre ha mantingut que confia que Álamo faci un pas endavant, després d'una temporada irregular i intermitent marcada per les lesions i acabada amb molt mal regust, però el fet d'haver contractat Cifu demostra que no hi acaba de confiar, entre altres coses perquè l'exjugador de l'Elx va demostrar fa dues temporades que s'adapta molt bé a l'exigència física que demana Pablo Machín i no necessita ni descans. Cifu ha tornat amb la convicció que ho tindrà bé per fer-se una altra vegada l'amo del carril dret. No seria gens estrany que Javi Álamo, conscient que ho tindria complicadíssim a Girona, accelerés les gestions per mirar de marxar. Álamo va acumular 1.691 minuts en 29 partits amb el Girona.

LA SITUACIÓ

Álamo té un any més de contracte, però és probable que intenti buscar una sortida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)