Girona

La definició no està resolta

L'arribada de Samuele Longo s'afegeix a la de Fran Sandaza, l'altre davanter que ha fitxat el Girona aquest estiu. La línia ofensiva, però, encara està pendent d'acabar-se de definir. D'entrada, falta com a mínim un altre davanter, que hauria de tenir un perfil de jugador amb mobilitat i capacitat de jugar de segon punta, amb unes característiques comparables a les de Cristian Herrera, un dels davanters amb contracte a Montilivi.

Més difícil per a Lekic

A més de Cristian Herrera, Sandaza i Longo, l'altre davanter amb contracte a Montilivi la temporada que ve és Dejan Lekic. El serbi, però, tindrà molta competència –Sandaza, amb un perfil similar de davanter centre, té tota la confiança de Machín, i ara s'hi ha afegit Longo– i fins i tot es podria plantejar la sortida aquest mateix estiu. De fet, Lekic ja va perdre protagonisme en la recta final del curs anterior. Una altra incògnita a la davantera és el futur de Felipe Sanchón, que espera entendre's amb el club per continuar una temporada més a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)