2a divisió A

Experiència sota els pals

Reus. Jordi Codina, de 34 anys i amb recorregut a primera, serà la competència d'Edgar Badia a la porteria roig-i-negra. El barceloní torna a Catalunya després de passar pel Madrid, el Getafe i Xipre

El Reus ha trobat la competència per a Edgar Badia a la porteria. Es tracta de l'experimentat Jordi Codina, de 34 anys, que va disputar 68 partits amb el Getafe a primera entre el 2009 i el 2015 i que, abans, va debutar en la màxima categoria amb el Real Madrid al Bernabéu, el 18 de maig del 2008 contra el Llevant (5-2). Format entre la Damm i l'Espanyol, va fer la transició al futbol professional en el filial del Real Madrid abans de fer el salt al primer equip blanc com a tercer porter. Després, una llarga etapa al Getafe i, la temporada passada, una aventura xipriota, fitxat per l'Apoel, que el va acabar cedint al Pafos. Ara ha signat per una temporada amb el Reus, on serà el complement experimentat per a Edgar Badia, que, amb 24 anys, parteix amb avantatge per a la titularitat després dels dos últims bons cursos. Aitor Embela, de 20 anys, serà el tercer porter, però, sobretot, una aposta de futur.

Jordi Codina és ja el vuitè fitxatge d'un Reus amb molta feina feta. Per completar la plantilla, a l'equip roig-i-negre, que manté la base de la temporada passada, li falta, sobretot, un lateral dret i un central, tot i que no es pot descartar que reforci alguna altra demarcació.

Avui, cap a Rialp

La plantilla del Reus es desplaça avui cap a Rialp (Pallars Sobirà) per realitzar-hi una estada de sis dies, fins divendres que ve. L'endemà, dissabte, els roig-i-negres disputaran el primer amistós de la pretemporada al camp de l'Ascó. El següent serà, el 30 de juliol, a Vilafranca en la copa Catalunya.

JORDI CODINA
Barcelona, 27/4/1982 Porter
Formació:
Damm i Espanyol
Trajectòria:
R. Madrid B (2002-07) R. Madrid (2007-09) Getafe (2009-15) Apoel (2015) Pafos (2016)
Partits a primera:
68 amb el Getafe i 1 amb el Real Madrid
A més de Badia i Codina, el jove Aitor Embela completa la porteria del Reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)