Girona

La pretemporada, definida

Amb la confirmació del partit contra l'Olympique de Marsella, el Girona va enllestir la programació de partits amistosos d'una pretemporada més curta del que és habitual, perquè l'equip que prepara Pablo Machín tindrà quatre setmanes completes de treball abans del primer partit de lliga –al camp del Sevilla Atlético– en comptes de cinc. Els dos primers partits de preparació seran durant l'estada de pretemporada, contra l'equip filial del Manchester City i el Blackburn Rovers, en un partit atractiu a l'estadi Ewood Park, el dissabte 30.

Després del trofeu Costa Brava contra l'Olympique, el primer partit un cop tancada l'estada a Anglaterra, el Girona tornarà a jugar a Montilivi, tres dies més tard, contra el Nàstic, aprofitant que el conjunt de Vicente Moreno fa una estada de pretemporada a les comarques gironines. El cap de setmana abans del començament de lliga, el Girona ha programat dos partits amistosos en només 24 hores. L'equip jugarà a Palamós contra el Llagostera (el divendres 12) i a la Nova Creu Alta de Sabadell, l'endemà.

Manchester City B-Girona
Dimecres 27 de juliol
12 h
Blackburn Rovers-Girona
Dissabte 30 de juliol
16 h
Girona-Ol. Marsella
Dimecres 3 d'agost
20.45 h
Girona-Nàstic
Dissabte 6 d'agost
20 h
Llagostera-Girona
Divendres 12 d'agost
20 h
Sabadell-Girona
Dissabte 13 d'agost
20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)