Girona

Felipe, pendent de la firma

Madur. El director esportiu del Girona dóna per molt avançat l'acord perquè el davanter barceloní continuï una temporada més a Montilivi

Interpel·lat pels canvis de companys que tindria a la davantera, Sandaza va admetre que no coneixia gaire Longo. “Però Cristian i Lekic sí, d'haver-los vist jugar. I Felipe, si es queda, òbviament també.” Minuts després, Quique Cárcel donava gairebé per feta la continuïtat del davanter barceloní. El contracte no s'ha firmat, però res fa pensar que s'espatlli, sobretot després de la claredat amb què va parlar el director esportiu: “Estem en els últims detalls. No crec que tardem gaire, i crec que arribarem a bon port. Està molt definit.” Cárcel va defensar el paper que pot tenir encara Felipe al Girona, malgrat que va tancar l'última temporada sense haver marcat cap gol i sense participació en la segona volta. “Crec que en qualsevol moment pot tornar a irrompre amb gols. Sap molt bé què és marcar gols. I és un jugador diferent de tots els que tenim.”

Si Felipe, de 34 anys, comença la cinquena temporada seguida a Montilivi, hi haurà cinc davanters a la plantilla, després dels fitxatges de Sandaza i Longo i la continuïtat de Cristian Herrera i Lekic. “Cinc davanters crec que és una xifra molt bona. La idea seria no canviar res, tot i que hem de veure com va la pretemporada i si les peces van funcionant com ens agrada. Mai tanco les portes a res”, va afirmar el director esportiu. “La temporada passada vam començar amb quatre o cinc, i al gener en van venir dos més perquè necessitàvem gols. Ara la competència és força important i tampoc vull que hi hagi gent sense jugar. Tenim una davantera amb un potencial important en aquesta categoria”, va sentenciar Cárcel.

QUIQUE CÁRCEL

“Felipe és un jugador diferent dels que tenim i pot irrompre amb gols”

BEN DEFINIT

Cárcel considera “molt bona” la xifra de cinc jugadors a la davantera

Comencen les proves mèdiques

El Girona és l'equip de segona A que més ha demorat el retorn a l'activitat. Fins i tot s'han anticipat el Sevilla Atlético i el Cadis, els únics que van acabar la temporada passada més tard que els gironins. Pablo Machín té programat divendres el primer entrenament, però l'activitat comença avui, perquè els jugadors començaran a sotmetre's a les proves mèdiques i físiques habituals al començament de la pretemporada. Les revisions es faran entre avui i demà. A partir de divendres, hi haurà els entrenaments, tot i que l'activitat forta de pretemporada se centrarà en l'estada a les instal·lacions del Manchester City, entre dilluns i diumenge de la setmana que ve.

Coris, amb els escenaris oberts

Sense cap fitxatge tancat per al carril esquerre –“n'arribarà segur un, i potser dos”, segons Cárcel–, un dels que s'hi poden adaptar és Sebas Coris, però no és clar que el jugador de Tossa tingui lloc a la plantilla. Una de les possibilitats és que el jugador surti cedit per tenir més minuts. “Jo hi crec molt, però és veritat que fa dos anys que no té gaire continuïtat”, va explicar el director esportiu. “Hem d'esperar com va la pretemporada. No em vull tancar portes a res perquè això dóna moltes voltes.” Cárcel va reconèixer que ja havia tingut algunes converses amb el representant de Coris: “Si ens diu que vol anar a un altre lloc per tenir més minuts, prendrem una decisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)