Girona

Gianni té via lliure per ser el tercer porter

Lligat. El porter s'acomiada de l'Olot i, si res no es torça, treballarà diàriament amb Bounou i René i jugarà els partits del Peralada

El Girona feia temps que anava al darrere de Gianni Cassaro perquè es convertís en el tercer porter del primer equip. L'exjugador del Lloret necessitava desvincular-se de l'Olot, al qual va tornar després d'una cessió molt productiva a l'Europa, i ahir va quedar tot desencallat. El porter es va acomiadar dels companys a la Garrotxa i, si no hi ha cap imprevist d'última hora, quedarà vinculat al Girona.

Gianni té via lliure per aprofitar una oportunitat molt benvinguda i la previsió és que es pugui incorporar de manera immediata a l'activitat de l'equip de Pablo Machín. La intenció és que arribi a temps de participar en l'estada de pretemporada a Manchester. El porter, de 23 anys, treballarà diàriament al costat de Yassine Bounou i René Román, dirigits per Omar Harrak. La idea és que jugui regularment en el Peralada, a tercera divisió, per tenir continuïtat. Per edat, pot anar alternant el filial i el primer equip. Gianni, que va passar pel planter de l'Espanyol, va fitxar per l'Olot el 2014, després de fer un bon paper en el Lloret a primera catalana. L'estiu passat va ser el titular de l'Europa, que va lluitar per l'ascens a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)