2a divisió A

Operacions calentes

Nàstic. L'entitat tarragonina confia tancar aviat el fitxatge del davanter xilè Juan Delgado i ultima el traspàs d'Aburjania al Sevilla, que li reportarà al voltant d'un milió d'euros

El Nàstic continua avançant en el fitxatge del davanter xilè Juan Delgado (Colo-Colo) i, si res no ho torça, no trigarà a fer-lo oficial. Per un error administratiu del club de Santiago de Xile a l'hora de renovar la seva llicència, el Nàstic no haurà de pagar res pel futbolista, que sortirà per primera vegada, amb 23 anys, del club on es va formar. Quan es confirmi l'arribada de Delgado, que pot actuar en diverses posicions de la davantera –d'extrem, mitjapunta i davanter centre–, al Nàstic encara li quedarà alguna operació per tancar la plantilla. D'entrada, haurà de fitxar encara un altre davanter, un punta de garanties que asseguri gols. A més, el club grana també busca un tercer porter. El titular la temporada passada, Manolo Reina, difícilment sortirà del club, tot i l'interès del Màlaga. Segons el club tarragoní, els andalusos no s'hi han posat en contacte.

Però encara hi podria haver més fitxatges, en funció de les sortides que hi pugui haver abans de començar la lliga. La que està a punt de produir-se és la d'Aburjania al Sevilla, que pagarà al voltant d'un milió d'euros pel mig centre georgià. El Nàstic, a més, es reserva un percentatge en futures vendes, una clàusula que també va incloure l'Anorthosis Famagusta quan el va traspassar al club tarragoní. L'entitat tarragonina veu en la venda d'Aburjania, per una quantitat similar a la de Naranjo al Celta, una bona ocasió per continuar disminuint el deute. Sense el georgià, el més probable és que el Nàstic busqui reforçar el mig del camp, tot i que hi té diversos jugadors: Tejera, Madinda, Carlos García, Zahibo i Manolo Martínez.

REFORÇOS D'ATAC

Quan es faci oficial el fitxatge de Delgado, encara faltarà un altre davanter

MÉS MOVIMENTS

Sense Abu, el Nàstic, que també necessita un porter, buscarà un mig centre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)