Girona

Dejan Lekic s'integra a l'estada un cop tramitat el visat

Poc treball. El davanter serbi va arribar dimecres al vespre a Manchester, va fer un entrenament i ahir es va reincorporar al grup

Dejan Lekic haurà pogut participar només en la recta final de l'estada de pretemporada que el Girona està fent des de diumenge a la ciutat esportiva del Manchester City. El davanter, que no va poder viatjar amb l'equip perquè no tenia el visat a punt –imprescindible per entrar al Regne Unit per a ciutadans de nacionalitats com la sèrbia–, va acabar arribant a Manchester dimecres al vespre. Només d'arribar, el cos tècnic li va preparar un primer entrenament, per començar a recuperar el marge perdut respecte als companys. Ahir es va reintegrar al grup, tot i que la plantilla ja va fer una sola sessió, perquè a la tarda tenia descans, visita a l'Etihad Stadium i a la ciutat.

Lekic, que va anar a Madrid a intentar accelerar la tramitació del visat, es va perdre els sis primers entrenaments de l'estada i el partit amistós contra el filial del City. Encara serà a temps de participar en els d'avui, en el partit de demà al camp del Blackburn Rovers i en l'última sessió, diumenge al migdia, abans de tornar cap a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)