Girona

“Creiem molt en la competència”

Més retocs. Cárcel deixa oberta la possibilitat de millorar l'equip si hi ha bones oportunitats al mercat

Reforçat el carril esquerre, el Girona no té cap urgència perquè té cobertes totes les posicions. Això no vol dir, però, que s'aturi. “De faltar, no falta res, en nombre de gent. Tenim un bon gruix”, va explicar Quique Cárcel abans d'assegurar: “Si el mercat ens dóna oportunitats i veiem que podem millorar l'equip, ho farem. Volem fer l'equip com més competitiu millor. Creiem molt en la competència com a manera de fer créixer el rendiment, i és la idea que he tingut des que vaig arribar. Abans amb més dificultats, i ara amb més garanties de poder-ho fer.”

Una de les posicions que podria potenciar el Girona és la davantera, on hi ha cinc jugadors: Sandaza, Longo, Cristian Herrera, Lekic i Felipe. Una “bona xifra”, segons Cárcel, però que podria provocar algun retoc. L'entrenador, Pablo Machín, ja va assegurar que un davanter mai sobra.

De moment, el Girona tampoc ha rebut encara cap jugador cedit pel Manchester City. “Tot això s'ha de concretar a partir del fet que ho veiem bé tots dos clubs. Si no s'ha fet és perquè no es veu clar. O perquè hi ha jugadors que estan fent la pretemporada amb el primer equip i s'estan guanyant poder-hi continuar. Estem esperant coses, però depèn del City”, va reconèixer el màxim responsable esportiu del club.

L'evolució de Manel

Quan el Girona va fitxar Manel Martínez (Sabadell), va anunciar que faria una part de la pretemporada amb el primer equip abans de marxar cedit a segona B. “És el més normal, perquè tot just ha acumulat sis mesos a segona B i té marge de creixement, però l'estem observant. Encara queden dies per veure'l i prendre la decisió. Estem molt contents amb el seu fitxatge i amb la feina que està fent”, va dir Cárcel.

“La idea sempre ha estat la mateixa. Abans teníem més dificultats i ara més garanties”
“Ho hem de veure clar tots dos clubs. Estem esperant coses però depenem del City”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)