Girona

Oliveros busca l'oportunitat a l'Hospitalet

Cedit. El Girona confirma l'acord amb el club riberenc per a la cessió de l'igualadí, fitxat l'estiu passat per tres cursos i sense minuts

El director esportiu del Girona va confirmar que David Oliveros jugarà aquesta temporada a l'Hospitalet com a cedit. De fet, ja va participar ahir en el torneig d'Històrics. Oliveros, de 20 anys, no havia tingut cap oportunitat en el primer equip. Va ser el tercer porter la temporada passada, rol que ha perdut arran de l'arribada de Gianni Cassaro. “És un noi molt jove que ha de créixer, i l'Hospitalet és una bona oportunitat. Veurem si el rendiment és òptim per tornar a estar aquí la temporada que ve”, va dir Cárcel. L'igualadí va arribar a Montilivi l'estiu passat, en la primera experiència com a amateur. Després de passar per l'Espanyol, el 2013 se'n va anar al Madrid, amb el qual va jugar a divisió d'honor juvenil. El Girona li va firmar un contracte per tres temporades. Habitual en el dia a dia del primer equip, va acabar jugant uns quants partits a primera catalana, amb el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)