Girona

La retrospectiva de Masó

2a divisió B. Jordi Masó, que encadenava quatre cursos jugant únicament de lateral dret, ha ocupat tota la pretemporada la posició d'interior defensiu, la seva antiga demarcació natural

Temps per a les proves. Els equips continuen preparant la nova temporada a còpia d'entrenaments durs que posen en el millor to físic els jugadors i amb partits amistosos en què es mira d'aplicar nous conceptes tàctics des del punt de vista col·lectiu i individual. El Llagostera no n'és cap excepció i el tècnic, Oriol Alsina, esprem al màxim qualsevol possibilitat. A falta de l'arribada d'algun jugador atacant més i d'un migcampista defensiu, el d'Arenys de Mar està provant Jordi Masó a la medul·lar. El de Fontcoberta ha encadenat quatre temporades exercint de lateral dret, des que una lesió inoportuna d'Aimar Moratalla al pubis, indiscutible a la banda dreta, va obligar Alsina a reubicar Masó, a mitja temporada 2012/13. Amb un rendiment brillant, el del Pla de l'Estany es va convertir en nou lateral dret, fins que en el primer test de l'actual pretemporada Alsina el va situar de nou a l'interior: “Se'm va fer estrany després de tant de temps, però això és com anar en bici, no s'oblida. Un cop t'hi poses i t'adaptes de nou a les noves necessitats de la posició ja t'hi adaptes bé”, comenta Jordi Masó, que recorda que en el passat sempre havia ocupat la posició de mig centre defensiu: “Hi he jugat sempre, des del Banyoles, el Girona i el Barça. M'hi sento bé ja que l'he mamat des de petit i estic a disposició per seguir-hi jugant. Recordo que Aimar es va lesionar i l'Oriol em va col·locar al lateral dret. Al començament em va costar, però a poc a poc he anat progressant”, hi afegeix el polivalent jugador del Llagostera.

Un curs més de blaugrana

Després de les baixes de jugadors il·lustres a l'equip llagosterenc, Masó s'ha convertit en un supervivent al club gironí. El futbolista enceta la sisena temporada com a blaugrana, la cinquena pretemporada amb Oriol Alsina –la del primer curs a segona A la va fer sota les ordres de Santi Castillejo–. “La pretemporada, com totes, és dura. Ens entrenem molt, amb intensitat i molta calor, que accentua el cansament”, explica Masó, conscient que aquesta serà una campanya molt complicada. “Respecte a altres anys, la plantilla és del tot nova. Molts jugadors tenien clàusules en cas de descens i s'havia de planificar tot de nou. Tot i això, el grup ampli de nous futbolistes són bona gent i de seguida hem creat un bon grup”, assegura Masó, que avisa: “Serem un dels equips a batre i els rivals jugaran motivats contra nosaltres.“ “Serà tot molt complicat”, conclou el polivalent jugador.

EL PROTAGONISTA

Se'm va fer estrany tornar a l'interior després de tant de temps, però això és com anar en bici, no s'oblida. Un cop t'hi poses, t'hi adaptes

EL CANVI

Una pubàlgia d'Aimar va obligar Alsina a provar Masó de lateral el curs 2012/13

ELS ORÍGENS

M'hi sento bé ja que l'he mamat des de petit i estic a total disposició del tècnic per seguir-hi jugant
Jordi Masó
jugador del llagostera
El de Fontcoberta havia jugat sempre d'interior defensiu amb el Banyoles, el Girona i el Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)