2a divisió A

Superiors a Paterna

Reus. L'equip roig-i-negre venç clarament el Mestalla amb els gols de Ricardo en la primera part i de Chrisantus i López Garai en la segona

El Reus va resoldre amb claredat el partit amistós d'ahir a la ciutat esportiva del València, on va derrotar el Mestalla gràcies als gols de Ricardo en una de les primeres accions del partit (2') i de Macky Chrisantus i López Garai en la segona meitat (62' i 84'). És la segona victòria de la pretemporada de l'equip roig-i-negre, que també es va imposar al terreny de joc del Vila-real C. Dissabte, el Reus tornarà a tenir un rival de segona B, el Barça B al Miniestadi. El Reus va començar manant sobre el terreny de joc i en el marcador, gràcies a una acció completada per Ricardo. El rival, el filial del València, es mostrava com un equip de qualitat i amb ganes de protagonisme, però li faltava l'efectivitat que el
Reus va mostrar en la segona meitat amb els gols de Chrisantus i Garai. David Querol, amb problemes físics, ahir tampoc no va jugar i encara no ha debutat aquest estiu.

V. MESTALLA0
REUS3

VALÈNCIA MESTALLA: Ferri, Marc, Caballo, Charlie, Gregorio, Armando, Alberto Gil, Quim Araujo, Jordi Sánchez, Villalba i Nacho Gil. També van jugar Cristian, Álvaro Pérez, Gonzalo, Álvaro Gómez, Sito, Eric, Tendillo, Javi Jiménez, Centelles, Ferran i Carlos Badal. REUS: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Rafa García, Albistegui, Ramon Folch, Miramón, Ricardo Vaz i Macky Chrisantus. També van jugar Codina, Migue, López Garay, Fran Carbia, Atienza, Edgar Hernández, Máyor, Adri Arjona, Marcel Meseguer, Jorge Díaz i Oribe. GOLS: 0-1 (2') Ricardo. 0-2 (62') Macky Chrisantus. 0-3 (84') López Garai.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)