Girona

Els primers contratemps

L'endemà de la visita de l'Olympique, un partit dur i exigent, en l'entrenament que el Girona va fer al camp annex de Montilivi hi havia un grapat d'absències. Algunes per culpa de cops propis del partit, però altres amb un punt més de preocupació. Un dels casos més delicats és el de Richy Álvarez, que ja no va ni participar en el partit perquè li van trobar líquid en un genoll que ja té castigat. El gallec ha de fer treball de fisioteràpia, sense termini concret per reaparèixer. De fet, no ho vol ni saber- “No m'han dit cap data i prefereixo que no me la diguin. Vull treballar per estar a ple rendiment quan pugui tornar, perquè estar lesionat és el pitjor de tot”, va comentar el central. També s'ha hagut d'aturar per molèsties al genoll Javi Álamo, tot i que en el seu cas en principi ha de ser qüestió de dies. El partit contra l'Olympique va deixar efectes en Cifu, que va rebre un fort cop al cap i es va marejar, i en Borja García. El madrileny, que va rebre del quàdriceps, es va sotmetre a proves mèdiques però confia que no hi hagi cap trencament de rellevància. Longo, que no va jugar dimecres, va fer ahir carrera contínua.

Álex Menéndez, inactiu

L'últim fitxatge anunciat pel club, Álex Menéndez, no només no va jugar encara contra l'Olympique, sinó que tampoc no va ni participar en l'entrenament d'ahir al matí. Menéndez té problemes físics. Entre aquestes molèsties i el fet que hagi estat l'últim d'arribar, l'asturià haurà de demorar la seva estrena amb el Girona. L'equip fa avui dues sessions, al matí a Peralada i a la tarda a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)