2a divisió A

El Reus s'assegura el triomf i la porteria a zero

Amistós. Els roig-i-negres derroten el Barça en un partit ensopit en què el porter Codina es converteix en un dels grans actius de la victòria

El Reus va anotar ahir el tercer triomf de la pretemporada en guanyar per la mínima el Barça B al Miniestadi. La diana, a pilota aturada de López Garai, va desencallar un partit amb domini altern, possessió del Barça i en què va brillar el porter Codina, sobretot en el segon temps. El Barça va tenir la possessió durant el primer temps però va trigar a inquietar els de Natxo González. Aleñá va estavellar una pilota al travesser, després que li arribés en un servei de falta, mentre que Vítor va respondre al final del primer acte amb un xut des de la frontal que va rebutjar Suárez. En el segon temps, si bé els roig-i-negres van aconseguir estabilitzar el partit, cap dels dos equips va tenir ocasions importants fins al minut 70. Primer Xemi i Vilanova en una doble ocasió i més tard Cardona en un contra un van provar les habilitats de Codina, que va respondre bé en totes dues ocasions. Tot seguit va arribar el gol de López Garai convertint una falta lateral llunyana en gol en pentinar-la en el primer pal. Al final, només Gumbau va fer perillar el marcador però el seu servei de falta va sortir un pèl desviat.

BARÇA B0
REUS1

BARCELONA B: Suárez; Nili, Tarín (Sarsanedas, 46'), Martínez, Moi Delgado; Fali, Aleñá, Kaptoum; Perea, Modibo i Paik. També van jugar: Palencia, Sarsanedas, Gumbau, Vilanova, Xemi, Cardona, Carbonell i Carles Pérez. REUS: Codina; Benito, Pichu Atienza, Olmo, Miguel; Albístegui, Folch; Jorge Díaz, Vítor, Miramón; i Edgar Hernández. També van jugar: Carbia, Vaz, Arjona, Melli, Moyano, Ángel, Rafa, López Garai, Chrisantus i Oribe. GOLS: 0-1 (81') López Garai. ÀRBITRE: Ávalos Martos. T.G.: Al visitant Migue.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)