2a divisió A

El Girona s'estrenarà en l'horari matinal

2a divisió A. Els gironins rebran el proper diumenge 30 d'octubre a les 12 h el Numància en plenes Fires de Sant Narcís

Com és habitual cada dimarts, la lliga va donar a conèixer nous horaris del campionat de lliga, concretament, per als partits corresponents a la dotzena jornada. El Girona rebrà el diumenge 30 d'octubre, a les 12 h, la visita del Numància a l'estadi de Montilivi. El conjunt dirigit per Pablo Machín, que s'enfrontarà amb el seu exequip, s'estrenarà en l'horari matinal aquest curs, i en aquesta jornada hi haurà dos partits a les 12 del migdia –el Sevilla Atlètic rebrà l'Elx.

El matx coincidirà de ple amb les Fires de Sant Narcís, que començaran el divendres 28 d'octubre i s'allargaran fins al següent cap de setmana del 5 i 6 de novembre. Els partits per Fires sempre són especials, i l'estadi de Montilivi registra bones entrades, sobretot, gràcies a l'afluència de gent de les contrades que omple els carrers de la ciutat.

Pel que fa als altres representants catalans en la categoria, el Reus visita El Alcoraz per enfrontar-se amb l'Osca (dissabte 29 d'octubre a les 16 h) i el Nàstic rep al Nou Estadi el Mallorca el diumenge 30 d'octubre a les 18 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)