Nàstic

futbol

Segona divisió A

Ambient per consolidar la reacció amb la tercera

Nàstic. Els grana, que han encadenat dues victòries dues vegades, busquen enllaçar-ne tres diumenge contra el Còrdova en un Nou Estadi que esperen que presenti la millor entrada

El Nàstic té diumenge l'enèsim partit clau de la temporada. A les sis de la tarda, rep un rival directe, el Còrdova, amb l'objectiu de consolidar la reacció amb la tercera victòria consecutiva. Fins ara, l'equip tarragoní ha guanyat dues vegades dos partits seguits, primer amb Vicente Moreno (0-1 al camp del Mirandés i 1-0 a casa contra el Getafe, el mes de novembre) i ara amb Juan Merino. El 2-0 contra el Numància i l'1-2 de diumenge passat al terreny de joc del Saragossa li han permès sortir de les places de descens. Ara té un punt més que el dinovè i un menys que el dissetè, precisament el Còrdova.

Així, en cas de derrotar l'equip andalús, a més d'avançar com a mínim una altra posició, el Nàstic enllaçarà tres victòries per primera vegada aquesta temporada. El club espera que, per ajudar els jugadors grana, el Nou Estadi presenti un bon ambient. És per això que ha endegat una promoció per la qual tots els abonats del Nàstic podran comprar fins a quatre entrades de la seva zona a 5 euros cada una. La intenció del club és aconseguir la millor entrada de la temporada. Fins ara, el dia de més afluència va ser el 8 del gener, quan 7.300 espectadors van veure el duel contra el Tenerife. Els 6.000 només es van superar una altra vegada, contra el Valladolid (6.200).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)