Nàstic

La mobilitat com a punta de llança

Nàstic. Merino utilitza un esquema tàctic sense referents ofensius clars, amb els mitjapuntes Achille Emana i Delgado com a jugadors més avançats i en detriment de Manu Barreiro, reforç hivernal amb menys protagonisme de l'esperat

El pas de les jornades ha permès a Juan Merino consolidar l'esquema tàctic que més s'adapta als jugadors de què disposa. El tècnic andalús ha utilitzat en els últims partits un dibuix amb tres centrals, dos carrilers, tres migcampistes i dos davanters. Els futbolistes més avançats, però, no són puntes de referència, sinó atacants que habitualment juguen en la segona línia, amb molta mobilitat. És el cas d'Achille Emana i Juan Delgado, que han estat els dos davanters titulars els últims partits i que han respost a la confiança del tècnic amb bones actuacions. Delgado, per exemple, ha fet tres gols en les últimes quatre jornades, l'últim després d'una assistència d'Emana al camp del Saragossa.

Així, els puntes de referència de la plantilla grana, sobretot Manu Barreiro i Àlex López, tenen ara mateix un rol més secundari. En el cas de Barreiro, un dels fitxatges del mercat d'hivern, en els últims quatre partits ha sortit en la segona part. “M'agradaria jugar més, però l'equip funciona. Hi ha jugadors per a diferents sistemes de joc i molta competència. A més, Delgado està fent gols, a Emana tots el coneixem... L'important és que estem sortint de sota”, diu Barreiro, que espera que en el partit de demà contra el Còrdova, “importantíssim”, l'equip confirmi la bona línia amb la tercera victòria seguida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)