Territorial

El Llagostera B no vol deixar escapar el tren

1a catalana. El filial blaugrana va superar el Ripollet a fora i es manté a set punts del líder

ripollet 0 llagostera b 2

RIPOLLET:Uri, Cardete, Osuna, Poño, Cristian (Óscar, 17'), Turu, Chema (Javi, 76'), Roger (Lars, 67'), Vicente, Mañosa i Edgar (Franci, 55').LLAGOSTERA B:Castilla, Pol Tarrenchs (Carlos Martínez, 20'), Pol Gómez, Eloi Zamorano, Marc Gelmà (Pol Mitjà, 66'), Alexis (Martínez, 89'), Maynau, Pere Espuña, Peque, Marçal (Maymí, 46') i Henry (Óscar Almendros, 66').GOLS:0-1 (16') Pol Gómez. 0-2 (87') Pol Mitjà.ÀRBITRE:García Méndez.T.G.:als locals Osuna, Turu, Vicente i Edgar; i al visitant Marc Gelmà.COMENTARI:El Llagostera B va burxar ahir en la ferida del Ripollet, que ja encadena cinc derrotes, i va sumar tres punts que li permeten seguir el ritme dels primers classificats. A més, la victòria dels llagosterencs va ser més que merescuda, i és que el resultat final hauria pogut ser d'escàndol si haguessin tingut una mica més d'encert. Ja des del primer minut la superioritat del Llagostera B va ser total, va tenir la possessió de la pilota i va disposar de bones ocasions. El 0-1, però, va haver d'arribar en una acció d'estratègia que Pol Gómez va rematar al fons de la porteria amb el cap (16'). Tot i que l'avantatge visitant va ser mínim fins al final, els de Pep Triadú no van patir perquè els locals, nerviosos, no van generar gaire perill. En el 87', Pol Mitjà, amb un gran xut des de molt lluny, va sentenciar el matx amb el 0-2 definitiu.