Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Urgència en la convulsió

Nàstic. El Mallorca, amb l'aigua al coll i l'estrena del tercer entrenador del curs, Sergi Barjuan, rep l'equip grana, tocat per les dues últimes derrotes a casa però una mica més còmode a fora

El Mallorca i el Nàstic disputen avui a Son Moix un dels partits calents de la jornada. Els tarragonins, que han perdut el marge de punts respecte a la zona de descens que havien aconseguit gràcies als bons resultats del febrer, visiten el penúltim, un Mallorca en estat crític que té les places de permanència a cinc punts i que avui estrenen el tercer entrenador de la temporada, Sergi Barjuan. L'equip balear, que fa 36 anys que no juga a segona B i que ha estat més temporades a primera que a segona A, no es pot permetre el descens de categoria, de manera que la pressió i els nervis l'envolten, un fet que el Nàstic pot aprofitar en el partit d'avui. L'equip tarragoní, que ha perdut els dos últims partits de casa, contra l'Elx i l'Almeria, ha guanyat en tres dels cinc últims desplaçaments, de manera que es troba més còmode lluny del Nou Estadi. El Mallorca només ha aconseguit tres punts, fruit de tres empats, en les set últimes jornades, una circumstància que ha precipitat la destitució de Javier Olaizola, substitut al desembre de Fernando Vázquez, i l'arribada de Sergi Barjuan.

Avís a Achille Emana

Un dels futbolistes de més qualitat del Nàstic, Achille Emana, no ha jugat els últims partits, però Merino va avançar ahir que avui podria ser titular perquè aquesta setmana s'ha entrenat “de manera espectacular”. “Si s'entrena mínimament normal, té un tant per cent elevat de ser titular. La resta de jugadors veuen els entrenaments i els comportaments. Si no entrenes bé, no jugaràs bé. Quan tens una edat, si no entrenes bé, perdràs l'espurna i no estaràs bé”, va afirmar Merino, que accepta les crítiques cap a ell pels últims mals resultats.

LES FRASES

El que no ens pot faltar mai és personalitat i tranquil·litat. I hem de donar el màxim
Juan Merino
entrenador del nàstic
Hem d'estar tots junts, el compromís ha de ser global, de l'equip i de l'afició. Sinó, morirem
Sergi Barjuan
entrenador del mallorca

Djetei, uns dos mesos de baixa per lesió

Juan Merino va desvetllar ahir que el central Mohammed Djetei té una lesió important en un tendó i haurà d'estar prop de dos mesos de baixa. El jugador camerunès va arribar amb problemes físics de l'últim partit amb la seva selecció i aquests dies se li ha empitjorat la lesió, que afecta l'adductor de la cama dreta. La baixa de Djetei s'uneix per al partit d'avui a les dels també lesionats Luismi i Cordero. “La lesió de Luismi ens ha perjudicat, igual que la de Cordero, per generar competència”, afirma el tècnic del Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)