Territorial

Un punt amb dues lectures

1a catalana. Ni el Farners ni el Girona B van aprofitar les seves ocasions i van sumar un punt que serveix més als selvatans que als gironins

farners 0 girona b 0

FARNERS:Blanquera, Yaya, Negre, Guillem (Joel Salas, 80'), Adrià Salas, Criado (Peracaula, 85'), Fajardo, Miquel Joan, Toni Rossell, Riki Solà (Litus, 62') i Coro (Gerard Muñoz, 73').GIRONA B:Marcel, Óscar (Gallardo, 91'), Juan Sotto, Raúl, Moha, Pol Ros (Ferran, 46'), Ronald, Bech (Fou, 46'), Karim, Enrique (Samu, 80') i Pime (Isma, 73').ÀRBITRE:López Buendia.T.G.:als locals Miquel Joan, Coro i Fajardo; i al visitant Karim.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 150 epsectadors.

El Farners i el Girona B van firmar ahir un empat sense gols que serveix als locals per fer un pas més cap a la permanència, però que pot deixar els visitants altra vegada en una zona perillosa depenent dels resultats d'avui.

El repartiment de punts entre els dos equips va ser just, tot i que el Farners va disposar de més ocasions de gol. En la primera part, de fet, Riki Solà, Guillem i Coro van disposar d'ocasions molt clares, però el marcador no es va moure. El Girona B, que va ser incapaç de generar perill en la primera part, va millorar en la represa i va disposar també de bones ocasions, sobretot en una centrada xut de Karim i un gran xut de Pime. Ja en el tram final el nerviosisme es va apoderar dels visitants i el Farners va tornar a vorejar el gol en una ocasió de Gerard Muñoz, que sol davant Marcel va xutar al ninot, i en una centrada xut de Peracaula que Juan Sotto va treure de sobre la línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)