Territorial

Tombats per un gol només començar

1a catalana. El Lloret perd a Vic per la mínima després d'encaixar un gol de Mia Valls en l'inici

vic 1 lloret 0

VIC:Reig, Carrascal (Sergi, 72'), Gil, Aleix (Ivan Palomar, 84'), David Busquets, Isma, Peke, Robert Busquets, Roca (Puigdesens, 78'), Rachid i Valls.LLORET:Tuscà, Puntí, Aniol, Josep, Narcís (Bader, 63'), Raül Calvo, Riky, Gousmani, Adri (Juanpi, 30'), Chino (Poderoso, 63') i Xavi Aparicio (Abder, 46').GOLS:1-0 (1') Mia Valls.ÀRBITRE:Nageli Juan.T.G.:
als locals Carrascal, Robert, Rachid i Reig; i als visitants Narcís, Raül Calvo i Puntí.
T.V.:
al visitant Poderoso (75'), directa.
COMENTARI:
El Lloret va tornar amb les mans buides i amb una sensació molt amarga del camp del Vic després de perdre per la mínima (1-0) per culpa d'un gol encaixat en la primera jugada del partit. Quan només s'havien jugat 36 segons, Mia Valls va rematar al fons de la xarxa una molt bona centrada de Rachid i va fer el que va acabar sent l'únic gol del partit. La diana va deixar molt tocats els selvatans, que encara van estar de sort perquè ni Roca, ni Robert Busquets, ni Peke van aconseguir transformar les bones ocasions que van tenir en la primera part. Després de la represa, els d'Edu Urdiales van fer un pas endavant, però les contínues interrupcions i l'expulsió de Poderoso (75') van evitar que el Lloret aconseguís l'empat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)