Territorial

Encara hi ha esperança

1a catalana. El Llagostera B guanya contra l'Andorra (1-0) i es guanya el dret a somiar l'ascens. Els blaugrana estan a quatre punts del líder

llagostera b 1 andorra 0

LLAGOSTERA B:Castilla, Pere Espuña, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Gelmà, Alexis (Maynau, 82'), Marçal (Maymí, 89'), Uri Vila (Carlos Martínez, 85'), Óscar Almendros (Pol Mitjà, 76'), Henry (Martínez, 67') i Peque.ANDORRA:Ferran Pol, Cristian, Cisteró, Àlex, Sergio Moreno, Moñino, Ferré, Ludo (Roger, 67'), Betriu (Espinosa, 85'), Robert (Emili, 73') i Pedrós.GOLS:1-0 (52') Peque.ÀRBITRE:Salinas Ureña.T.G.:als locals Uri Vila i Óscar Almendros; i als visitants Cisteró, Robert, Cristian, Pedrós i Ferran Pol.T.V.:al visitant Moñino (75'), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 350 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera B no va deixar escapar l'últim tren de la lluita per l'ascens i va guanyar per la mínima l'Andorra, el segon classificat. Gràcies a la victòria i a la derrota de l'Horta contra el Sants els gironins es mantenen quarts classificats, però ja només estan a quatre punts tant del primer com del segon.

La victòria dels de Pep Triadú va ser inqüestionable, i és que el filial blaugrana va oferir una primera hora de joc pràcticament excel·lent. El Llagostera B va tenir el control total de la possessió davant un Andorra que ja estava satisfet amb l'empat, i va disposar d'ocasions per fer dos, tres o quatre gols. Els andorrans, però, van aconseguir evitar el gol com van poder fins que en el 53' Peque va aprofitar el rebot després d'un xut a l'escaire d'Almendros que van refusar entre Ferran Pol i el pal per fer, per fi, el més que merescut 1-0.

Amb el resultat a favor el partit va canviar. L'Andorra va fer un pas endavant i van passar a ser els llagosterencs els que es van tancar a la seva àrea. Van haver de patir molt, però entre Castilla i la defensa van mantenir la victòria que els permet mantenir tota l'esperança fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)