Territorial

Futbol

MIC 2017

El Barça vol la triple corona

Les finals. Montilivi viurà avui les tres grans finals a partir de les 10 h en què el conjunt blaugrana aspira a fer el triplet. Els seus rivals seran el Celta infantil, l'Espanyol cadet, i el Vila-real juvenil

Avui el MIC 2017 arriba al seu final amb la disputa de les finals de les tres categories més grans a partir de les 10 h. La jornada tindrà un clar color blaugrana, i és que, si l'any passat va ser l'Espanyol que va arribar a les tres finals del diumenge, aquesta temporada ha estat el torn del Barça, que ahir va aconseguir classificar els equips juvenil, cadet i infantil. Els blaugrana, però, esperen no repetir la història que van viure els blanc-i-blaus el curs passat –van perdre les tres finals–, i és que ahir ja van veure com se'ls escapava el primer títol en alevins futbol-11. En contraposició, per segon any consecutiu l'Aspire, gran dominador en edicions passades, s'ha quedat sense opcions de lluitar per cap dels títols.

Una final molt suada

En la categoria infantil el Barça es va plantar a la final, que es disputarà a les 10 h, després de patir de valent. Primer va haver de guanyar per la mínima l'Espanyol en els quarts de final (0-1) i després va eliminar l'Inter marcant el gol de l'empat en l'últim minut (1-1) i derrotant-lo en la tanda de penals. En la final, els blaugrana se les hauran amb un Celta que ha aixecat molta expectació en aquest torneig, i que ahir es va desfer del Vic i del Manchester City.

El derbi, el gran atractiu

La final estrella, que es disputarà a les 12.30 h i tancarà aquesta edició del MIC, serà la de la categoria cadet que enfrontarà el Barça i l'Espanyol. Els blaugrana s'hi van classificar després d'eliminar el Sabadell (0-2) i un dels grans aspirants, l'Aspire (0-2); mentre que l'Espanyol va haver de deixar en el camí el Manchester United (0-3) i el Vila-real (2-1) en una semifinal competida fins a última hora.

En l'altra final, la dels juvenils (11.15 h), un Barça que ha anat de menys a més durant el torneig buscarà el títol contra el Vila-real. Per arribar-hi els barcelonins van firmar una semifinal gairebé perfecta contra l'Athletic (1-4), però van patir en els quarts per derrotar un molt bon Sant Andreu.

JUVENILS
Quarts de final
ATHLETIC CLUB - Llagostera
1-0 Sant Andreu - BARÇA
0-1 Màlaga - ASPIRE F. DREAMS
0-4 Raufoss Fotball - VILA-REAL
0-7
Semifinals
Athletic Club - BARÇA
1-4 Aspire - VILA-REAL
1-1 (3-4)
Final
Barça - Vila-real
11.15 h
CADETS
Quarts de final
Manchester United - ESPANYOL
0-3 Alboraya - VILA-REAL
0-1 ASPIRE F. DREAMS - Sant Andreu
5-1 Sabadell - BARÇA
0-2
Semifinals
ESPANYOL - Vila-real
2-1 Aspire - BARÇA
0-2
Final
Espanyol - Barça
12.30 h
INFANTILS
Quarts de final
Espanyol - BARÇA
0-1 INTER - US Club Soccer
0-0 (4-2) MANCHESTER CITY - Atlético M.
2-1 CELTA - Vic Riuprimer
1-0
Semifinals
BARÇA - Inter
1-1 (4-2) Manchester City - CELTA
1-3
Final
Barça - Celta
10.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)